torsdag 24 januari 2008

Kursen i Karlstad

Nu har jag varit i Karlstad för första gången i mitt liv. Bara på universitetet, men ändå! Kursen verkar inte bli för svår!! Flera personer utan pedagogutbildning går också kursen. Innehållet verkar dock jätteintressant.
Jag upptäckte direkt två personer från Katrineholms kommun. Det kändes ju jättebra. Nu kan vi samåka och så kan vi bo ihop också. Perfekt.
Vi ska arbeta ihop i grupper och min grupp verkar jättebra! Alla har samma, lite lagom, inställning till att plugga. Många arbetar heltid samtidigt och jag, jag har ju mina barn!!
Det var två kursdagar i Karlstad. Jag övernattade hos min kusin Gustav. Det var jättetrevligt!! Sara och Anke kom också dit. Vi fick tacos och satt uppe och pratade halva natten!! Gustav var så gullig att han fixade lamporna på min bil också. Jag hade inte ens märkt att den ena inte fungerade som den skulle. Det märktes skillnad efteråt kan jag säga. Jag är så tacksam!!
Det värsta med Karlstadresan var att resa i snöhalka. Hemresan var inte kul. Nu dröjer det till mars innan det är dags att resa nästa gång. Vi har förstås en hel del uppgifter att göra via nätet under tiden!

Inga kommentarer: